Seven days in a week!

2012-09-04 @ 10:19:44
 
Idag har det gått sju hela dagar sedan jag kom tillbaka till Uppsala efter en sommar i jämtland. Och det har gått ca sju hela dagar sedan Annie och jag började dela lägenhet. Än så länge går allting oförskämt bra och lättsamt. Det har varit riktigt nice, även om man cyklat massor i ös regn för att veckohandla mat på maxi, men det slipper man ju göra ensam när man gör det tillsammans. 
 
Fast och ena sidan en vecka är inte speciellt länge i jämförelse med hur många fler veckor det kommer att bli. Så det är möjligt att det kommer skita sig någonstans på vägen och vi blir sur på varandra. Men just idag känns det inte riktigt som om det kommer bli så. Men vad vet man egentligen? Ingenting. 
 
Igår hade jag min första riktigt föreläsning för terminen, ska ha en till i eftermiddag och det känns på sätt och vis ganska lovande. Föreläsaren är ganska rolig och vi kommer slippa tentor den här terminen vilket jag för övrigt älskar! Dock så blir det ju muntlig redovisning, PM och B-uppsats i stället, men det kan jag överleva. Samtidigt är alla seminarium obligatoriska, men man kan få en skriftlig komplitering om man råkar eller måste missa någon av de. Typ om man skulle resa bort xD 
 
Allting ska väl kunna ordna sig, det är väl så. 
 
 
/ML

RSS 2.0