Upsaliensis once again!

2012-08-31 @ 09:24:33
 
HELLU! 
 
Idag är första dagen på min 5 termin vid ett universitet. Andra terminen vid Uppsala universitet. Shit, kändes precis lite sjukt xD Har jag verkligen pluggat i två hela år? Tydligen. Uppenbarligen... 
 
Lärarna hade bokat typ Engelska Parkes största föreläsningssal som var inte ens till hälften fylld när vi kom dit klockan 08:15. Drygt en halv timme senare fick vi gå fast att salen var bokad ända till kl 10:00. Skumt xD
Men lite skönt! 
 
Det ska bli nice att komma igång med en ny termin, få vardagen att gå runt igen lite lagom smidigt så där. Nu har min bästa vän Annie och jag bott ihop i ca: i nästan fyra dagar och vi har inte gjort varandra galna än. Det är ju faktiskt bara bra. Och det kan tilläggas att jag uppskattar hennes fantastiska matlagningsskills! Jag menar det är inte varje dag man har nybakt bröd till soppan! Lever student lyx helt klart ! :D
 
Imorse när vi klev upp okristet tidigt för att vara denna vecka då vi typ aldrig klivit upp för 10, så öste regnet ned. Så jag kom i kavaj, basker och gummoistövlar till universitetet idag. Jag kände mig som om jag såg ut som en lärare som försöker vara cool på en friluftsdag! Mycket lustigt känns det. 
 
 
Hur som haver hälsas sommaren adjö och hösten välkommen! 
 
 

Något fint med en jämtländsk sommar.

2012-08-18 @ 15:11:38
Hur viktigt är våra liv?
Hur viktigt är de val vi gör?
Går det att gör om saker, backa tillbaka, börja om?
 
Jag har insett att jag inte bloggat speciellt mycket den här sommaren, även om jag tänkt att jag skulle. Jag har haft fullt upp med annat och inte riktigt haft huvudet på skaft att tänka till 'Ah, det här ska jag blogga om'. Då blir det lite tomt med blogg inlägg, helt sant. 
 
Den här sommaren i jämtland har varit fin på många sätt, men inte helt utan tvister och inte helt okomplicerad. En sådan enkel grej som hur man ska ta sig till och från jobbet, när man inte känner att det är lagomt cykelavstånd klockan 7 på morgonen... Eller 22 på kvällen för den delen blir ett puzzel. Att halv sommarn regnar bort, medans andra dagar är super fina, men fyllt av allt annat än tid för att sola sig lite brun. 
 
Något som varit riktigt trevligt hände är om dagen. Jag tog med mig lillebror, möte upp älsta systern och åkte till Jamtli Historieland för att kicka runt och fika. Det var super mysigt. 
 
De är så fina mina syskon, ja alla tre! Något mindre trevligt var att jag nästan fick migrän på vägen hem och så. Mådde piss dåligt ett par timmar, men surstömming på surströmmings premiärs dagen satt mycket fint! Blev faktiskt piggare av det ett tag och det var gott, men sedan på kvällen kom huvudvärken tillbaka. 
 
Idag har jag softat hela förmiddagen och ska snart åka till jobbet, fick lite halvt ändrade arbetstider ^^


Hoppas ni haft en trevlig sommar ni också ^^

Några ord att skriva

2012-08-09 @ 12:06:11
 
Nio dagar in i den åttonde månaden på året. Det är så kallad sommar, men solen har ofta lyst med sin frånvaro denna sommar. Jag ser fram emot en underhållande höst med mycket nördigt och mycket plugg. Jag vill komma vidare i livet, bli färdig någon gång med vad jag håller på med. Det är svårt, det tar tid, men en vacker dag kommer jag också ha en betald semester under sommaren. En dag ska jag få vila ut och andas utan stress eller tankar på alla måsten eller försöka passa in sina intressen efter scheman. Man har schema hela året och sommarjobb hela sommaren. Men det är väl så livet är för en ungdom i dagens Sverige. 
 
Vilket fall som helst vill jag luta mig tillbaka och njuta över att schemat inte är lika tjockt i augusti som tidigare i sommar och att jag har ett par bokade biljetter till Edinburgh att se fram mot. Ja, äntligen är det bestämt, planerat och flyget är köpt. i December tar jag mig till Edinburgh och det ska verkligen bli helt underbart! Jag har velat åka dit i nästan 8 år och först nu kommer det att bli verklighet. Det känns Awesome!
Något att se fram emot innan jul. 
 
Men snart ska jag åka iväg till jobbet, för att jobba natt. Det blir säker, as bra!
Brukar kunna vara soft. 
 
Ha de fint :)

RSS 2.0