Kramfors femte kvällen!

2009-10-31 @ 23:45:11

Jaha, lördag var det och vi är ensamma hemma Marre och jag. Lyssnar på hög och bra musik. Det fyller oss med skivar glädje, så vi har varit produktiva på den fronten även idag och i kväll. Fast jag är lite sur på mig själv, jag borde han skrivit mer på min bok (den till projektarbetet), men jag har inte riktigt lykats. Det är jätte synd! Jag vill skirva på den egentligen, men käns på något sätt inte specielt kul när jag väl ska skriva som idag. Kanske är det för jag har för mycket fanfíction och Harry Potter i hjärnan just nu. Det är pga att jag är hos Marre. Vi skriver ju en marodörsaga ihop som man minst sagt kan säga vi varit produktiva i, hehe!  Så jag får ge mig TUSAN på att skriva på projekt boken en annan gång. Nu funkar helt enkelt inte. Ibland blir jag less att jag har för dålig dissiplin. Men man kan inte tvinga fram skrivande... Då blir det inte bra utan bara konstiga kråkfötter och inte det där magiska bra läsningen som man vill ha. Kanske har jag valt fel projektarbete?

Aja, i kväll tog sig Marre friheten att vandalisera mitt ansikte. Hon sminkade mig! och ja, jag fick ju sminka henne med. Sen tog vi bilder på oss, jätte fina! xD







Kram!


Kramfors fjärde kvällen!

2009-10-31 @ 00:35:51

Hejsan.
Sitter på madrassen i Marres rum och vi har skrivit en del. Jag jobbar på en julkalender fanfiction och hon fortsatte skriva på M5. Vi har kollat på idol också, faktiskt. Jag tyckte Calle, Tove och Mariette var bäst i kväll, dem är oftast bäst. Jag tycker de var rätt att Erika åkte ut. Det var dags, gillar henne inte riktigt. Hon kommer inte igenom tvrutan på samma sätt som de flesta andra. Fast i fall Rabih eller Erik åkt hade jag inte heller gråtit. Eddie förtjänar en chans till, jag tycker han är skaplig.

Sen innan Idol så kom de besök. Några vänner till familjen Sundström typ och ja, vi fikade en "tårta" som Marre bakat. Botten är en morotkaka och på är det nå glasyr och lakris på.



Den var god och ja, som ni ser föreställer den ju ett spöke;P.

Kram på er!


Kramfors fjärde dagen!

2009-10-30 @ 15:41:58

Ja, nu sitter jag i Sundströmska köket vid datorn. Marre sitter vid sin och jag vid min. Vi åkte in till Sollefteå och kollade runt där. Slutade med att jag köpt frya böcker. Hittade först tre poket böcker som verkade intersanta och tänkte, jag köper dem. Det gjorde jag fast när jag kom till kassörskan sa hon. "Vet du om vårat erbjudande, köpt 4 poket och betala för 3?" så, tillbaka till poket hyllan och välja en fjärde bok. Det belv The Host av Stephanie Mayer. Hennes nya bok, en som inte är med i Twilight sagan. Ska bli kul att läsa sen, vissa säger den är svår läst och andra älskar den. Jag gillar Twilight böckerna så jag vill nog läsa den och se vad det är. Stephanie är en bra författare.


M5 eller den femte marodören! <3

2009-10-30 @ 15:28:45

Kramfors tredje morgonen!

2009-10-30 @ 09:33:22
Hejsan!
Nu har vi precis ätit frukost i morgontröttheten. Mackor och Oboy! Sen så ja, förlåt att jag inte skrev igår, men det fanns inte tid. Eller jo, men jag tog mig inte tiden och sen skulle vi helt plötsligt sova. Har ju planer för idag med. Fast igår gick inte engligt planerna. Vi gick på Dollar Store igen för att köpa julgardiner åt min pappa. Vi har ju inte Dollar i Östersund. Sen när vi satt och skrev nästan som bäst ringer Marres kompis och medelar att överaskningen för mig inte blir av pga förfå som kunde komma. De skulle vara en Halloween fest med badtunne bad och skräckfilm.  Så ja, då fick vi mer tid att skriva i ställe så det gjorde oss inte så hemskt mycket. Även som de vore trevligt med Halloween party. Vi skrev faktiskt färdigt våran FanFiction Ödets Sarkastiska Humor igår och i dag ska vi börja på fortsättningen M5 eller den femte marodörern samt åka till Solleftå för att hämta Marres bror och gå på café.

Kram på er och ska skriva i kväll igen!

Kramfors andra kvällen!

2009-10-29 @ 00:08:39
Jaha, nu sitter jag här i det Sundströmska köket och dricker citron tea. Gott? Ja, si så där... Smakade mindre citron igår. Idag vilket fall så har Marre och jag gott på Dollar Store där vi shoppade lite små strunt. Var trevligt och sen gick vi vidare till Åsa's Café och konditorie där jag vi fikade. För min del blev det kaffe och chockladboll, för Marre blev det varmchocklad och någon hallongrunkagrej. Såg god ut, för övrigt!

Sen när vi kom hem efter rund turen på stan blev det leka med dator dags och för att citera mig själv "låter fingrarna dansa över tangentbordet". Vi började skriva på våran staffet mera och att planera en ny Harry Potter relaterad fanfiction, eller ja ny och ny, en tredje "bok" till en fanfiction om Marodörena vi skriver på. As roligt.
Sen så ja, när vi planerat så huvudet nästan exploderade av exas och idér började vi skriva. Skriva på andra fanfictions än den. Jag skrev på samma story men "bok" 2 och Marre på något helt annat.

Sååå, ja. vad ska man säga. Lyckad dag minsan!
och gud vad produktiv man kan bli i denna jäntas sällskap!

Cya!

Kramfors, första kvällen !

2009-10-27 @ 23:18:11

Jag har sagt att jag skulle åka min kompis Marielle i Kramfors och ja, nu är jag här. Första kvällen är nästan avklarad.  Jag kom vid 19:30 och då gick vi, Marre och jag till pizzierian Jakten och käkade pizza. Det var jättegott och mätt blev man.  Fast vägen dit blev en liten omväg då Marre glömt bort att de bygg.- de om. Så vi fick gå genom världens jäka träskmarker för att gå runt hela kvartert och sen hela centrum delen av denna lilla mini stad. Men ja, vi kom fram i alla fall och fick mat. Sen kom vi till huset och satte oss i soffan med Citron te och House.

Våra planer för veckan ser ut så här:
Onsdag: Fika på Café och Dollar Store
Torsdag: Överaskning (dresscode: svart och med tag badkläder)
Fredag: Åka till Sollefteå, gå på café, baka tårta och äta Tacos.
Lördag: FF, make over med popcorn till tilltugg och pastasallad.


Be in touch!


Soffpotatis!

2009-10-27 @ 10:05:26
Nu sitter jag i soffan och kollar på ett avsnitt av sjunde himlen.
Latar mig lite innan jag ska åka in till stan med en kompis.
Sen i eftermiddag så beger jag mig till Kramfors.
Blir spännade att se vad som händer. Marre planerar alltid överaskningar.
Hehhe, kram!

When Tears...

2009-10-26 @ 17:54:25

When tears are close to falling from my eyes

I see my shadow fall behind my back without a thought of the past

Feeling how life is changing I catch my breath on a hold

Closing my eyes hard and wish it wasn’t the truth

I couldn’t stop the tears from falling, the confusedness got to me

And it took hold deeply in my soul.

I would never be the same ever again.


Dreams comes and dreams goes
So agree on this; that nothing remains as it was after you closet you eyes just for a second.

I will never be whole unless I defeat my shadow enemies.  

Either the past or the future is under you control when you left it for faith.

I wish I had another time to show what I’m made of

And I’m greeting on the fact I have nothing to give except me in a condition of crap.

Nothing will change the faith of a young women wishing too much

Wishing on the unfaithful shoulder

 Like it was depending on life or death


Who could ever understand that wish or burden call?

Counting the stars about and wondering who they are.

My stars are unclear but still shining so bright

 It hunt’s me to not know what should be so obvious 

Sunshine or rain doesn’t matter to me as long as know what it is.

But I can’t see the deferens anymore.


Mors lilla lathud sa "Sjörövar Fabbe farfars far"!

2009-10-26 @ 16:13:06

Jaha, dagen som är idag har tillbringats med Michaela eftersom hon inte åker hem förren kvällen.
Vi har slappat som få i soffan med Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump och Popcorn. Hur undra ni? Jo vi kollade på både Pippi på de sju haven och sedan På rymmen med Pippi Långstrump. Det var ganska kul faktiskt, vi skrattade endel och sjung med i varje låt som de sjung. Bland annat "mors lilla lathund" och "Sjörövar Fabbe" med många fler.  Det var länge sedan man såg filmerna med ja, Pippi funkar jämt så tokig, knasig och härlig som hon faktiskt är. Jag menar, hur kan man inte gilla Pippi??? Det undrar jag, hon är skit härlig precis som många andra av Astrid Lindgrens geniala karaktärer. By the way, Tommy i Pippi fimlerna har världen underbaraste och roligaste skratt. Så det så!


   Kapten Långstrump och Pippi i "Pippi på de sju haven".


Annika, Pippi och Tommy i "På rymmen med Pippi Långstrump". 

Hoppas ni haft en lika rolig dag, första dagen på Höstlovet.
Kram kram!


En Pause i livet! <3

2009-10-25 @ 12:48:14

Gårdagens utgång blev mesta dels på Pause. Jag och Michaela gick ut vid 20 tiden och satte oss med en varsin barcardie och pratade. Jag tog fram mobilen och sms:ade med Stefan, min kompis och försökte övertala honom att komma in till stan och vara med oss, men han dissade oss. I alla fall trodde vi det och han gjorde det för stunden. Vi tröttnade på Pause och gick ner till Marité i hamnen. Det var ingen hit heller om man inte är Snowbord älskare och ville se en snowbord film. Det var inte vi så det blev tråkigt efter en stund och vi beslöt oss för att återvända till Pause. På vägen dit gjorde jag ett sista försök med att få Stefan att komma dit. Och jag lyckades. 1 och en halv timme senare kl 01:00 kom Stefan med bussen och ja. Det var kul minsan.  För när vi går från bussen där vi mötte honom till Pause igen för tredje gången så ser både Stefan och jag någon vi känner. Inte gemensamt, men båda vet vem personen är och han hade sällskap av 4 till killar. Så, ja vi belv ett gäng som gick in på pause. Jag konfonterades med spöken från det förfluta vilket slutade i armbrytning och kram. Allt faktiskt tack vare käre Steffo. Så stora tack till honom. Sista timmen inne på Pause innan det stängde och alla skulle åka hem så ja, den var minst sagt en höjdare och alla verkade glada och nöjda. Hehhe!



Kram och tack för ett underbart slut på kvällen!

Godmorgon!

2009-10-24 @ 10:30:43

Godmorgon allesammans.
klev upp för typ en timme sen och strax efter hänkade Michaela på.
Då blev det risgrynsgröt och kaffe till frukost... Gott!
Nu sitter vi vid varsin dator, (väldigt socialt) och fixar med bloggar igen.

Kram och på återseende.


Blogglovin!

2009-10-24 @ 00:59:55
Följ min blogg med bloglovin

Idol och Michaela.

2009-10-24 @ 00:03:14

Nu är klockan snart midnatt och ja, Michaela är här nu. Vi åt glass som jag sagt nu för tredje gången typ och kollade på idol. Lite kul det där eftersom Michaela och jag har så olika åsikter. Vi har inte alls samma favvoriter i Idol. Jag gillar Calle men det gör inte hon och hon gillar Nicklas och det gör inte jag. Sen när Nicklas och Eddie skulle vara i duellen så säger jag att självklart att Eddie blir kvar.  Först säger hon att "Är eddie inte med i idolfinalen åker inte jag" och sen sitter hon och jämrar sig över att Nicklas inte får åka ut. Hur som haver så åkte ju Nicklas ut och Michaela såg ut som om hon skulle få ett nervöst sammanbrått. Ja, smaken är ju som baken delad och delad smak har vi gott om, hon och jag.

I morgon får vi se vad som händer. Just nu så håller vi på med bloggarna. Leker lite med designen och skriver och ja sånt som hör bloggar till. Vi får ser hur det går, innan natten är slut.

Kram


SSS =Skor, Städa, Skriva!

2009-10-23 @ 19:42:08

Okej, idag har jag gjort massor på bokstaven S.
Jag har köpt nya skor, städat (Damsugit, plockat och diskat) och skrivit på min bok (den till projekt arbetet). Det har gått jättebra faktiskt. Börjar på ännu ett kapitel, skrivt mer på dem jag redan börjat på och ja skorna är fina och bra att ha när man ska ut. Sen så ja, städa behövdes ju eftersom Michaela kommer om ja, typ en och en halv timme. Ska bli kul. Ska kolla på Idol också, det blir nog nice. Ska äta glass med, as god Ben and Jerry's glass. Jättegod!
  


Fixat!

2009-10-23 @ 19:05:38

Hej alla!
Nu har jag fixat till designen lite mer.
Jag har fått allt att funka nu, så det inte är buggar med att inläggen inte syns
när man komenterar eller letar i arkivet. Fattar hur jag lykats med det.
Jaja, fixat nu i alla fall och om ni bläddrar ner så har det dykt upp en bild i menyn också.
Det var lite klurit så man fick den på rätt ställe, men annars var det lätt.
Kram på er!


Projekt veckan!

2009-10-23 @ 12:02:29
Idag är det fredag och ja, det är projekt veckans sista arbets dag.
Jag har inte gjort så mycket jag velat, men jag har varit trött så jag har sovit och slappat mycket.
Och tro det eller (lyssna nu speciellt systrarna) jag drack tre eller om det var fyra koppar tea igår O_o.
Mango och Peach smak, as gott faktiskt. Idag kör jag på kaffe och det är bra. 
Sen väntar damsugning, små plock och diskning. Får besök i kväll och resten av helgen. 
Michaela från Norrtälje kommer på besök. Ska bli kul, kolla på Idol och äta glass i kväll. 
Sen i morgon ska vi ut på någon pub eller nattclub och ha det trevligt. 

Men nu väntar  skrivandet på mig. Måste få mer skrivit på boken.
och sen börja söka den där dumma praktik platsen!

Kram

Skoholic

2009-10-23 @ 09:56:13



Skoholic! <3


Sjunde Himlen...

2009-10-20 @ 12:37:26
Okeeey, jag är ganska nörd.
Kollar as mycket på sjunde himlen nu när jag köpt alla säsongerna...
Samtidigt som jag pluggar förståss.  Vi har något som vår skola kallas projekt vecka.
En vecka där vi ska jobba med vårat prjekt arbete man håller på med i tre:an.
Jag som ska skriva en bok, och ska ägna den här veckan till att skirva...
Vi får se hur det går, jag har skirvit lite igår, men det går långsamt.
Lite på grund av att jag är väldigt trött av mig, varit de länge och ja, inte känt slut för något.
Känns bättre nu när jag kunnat vila, tagit min tid och ja, andas ut lite. Inte stessa, passa bussar eller något.

Kram och ha de bra!

Att städa till Wizard Rock!

2009-10-18 @ 18:57:57

Igår och idag har jag städat och ordnat om i mina bokhyllor. Har flytta om och ramt in ett fotto av J.K Rowling coh klämt in mellan Harry Potter böcker. Nörd? Ja, jag vet!
Men vilket fall så medan jag städat och fixade allt detta lyssnade jag till majoriteten på Wizard Rock.
Den musik Harry Potter nördar, nördar till bäst! Gym musik, eller ja...
Tolknings fråga, spriten är ju trotts allt att alla som vill få vara med och alla får köra sin grej.
Så, naturligtvis varjerar kvaliten på musiken, men texterna är oftas as bra då det handlar
om Harry Potters värld, fast varje band har nästan sitt eget perspektiv. Valt en karaktär de
sjunger ut ifrån, osv.

Nog om mitt nörderie, städningen som sagt har gått bra, sorterat bland gamla skosaker och lådorna som står travade på bokhyllorna. Sen ja som sagt, flyttat om i bokhyllorna med, så Harry Potter böckerna har bytt bokhylla så de får mer plats! Tar upp ett helt bokhyllsplan alldelses själv! *tårögd av lycka och stolthet*.
Aja, mitt rum för fortfarande ganska KAOS! Eftersom min städning tar tid... En sak i taget, och kan ta flera dagar att bli färdig, eftersom jag gör den roliga städningen, sorterar och flyttar om. 
Damsuga är inte min grej, de suger, hörs ju till och med på namnet DamSUGER! Hahaha! 
Erkänn att den var bra?  LoL. 

Kram 

Hej igen!

2009-10-16 @ 15:36:44
Förlåt för dålig uppdatering men det har varit så mycket på slutet och jag inte riktigt orkat satt mig ner för att uppdatera på bloggen, men ja, sånt är väl livet ibland.
Just nu käns denna helg väldigt välkommen och efterlängtad.
Ska kolla på idol och äta popcorn.

Sen efter denna helg följer ja, en veckas projktarbete. ENBART!
Nästan, ingen skola i alla fall. All skoltid är avsatt för projektarbetet och de
betyder att jag sitter hemma vid min bärbara dator och skriver.
Ska skriva en bok som projekt för er som inte visste det.

Efter det är det en helg och då kommer Michaela hit, ska på as nice och efter det
på höstlovet åker jag till Kramfors och "lillasyster" Marielle.
Med Michaela ska jag ut på en pub, snacka skit och glömma alla beskymmer.
Med Marielle ja, då ska det skrivas må ni tro, och juste, käkas pizza.

Låter det kul? Det tycker jag i alla fall och hoppas det blir det.



/ML

Fredag kväll!

2009-10-09 @ 18:35:10


Okej, vad ska ni göra i kväll då?
Jag ska slappa framför datorn och tv:n.
Kolla på idol, kanke med lite popcorn.



Snö bilder.

2009-10-09 @ 18:30:27


Hej!
Lovade jag skulle lägga upp bilder från första snön som kom i tisdags natt...

       


Amarikan friday!

2009-10-09 @ 12:48:08


Idag så var den inte riktigt som de brukar på skolan. Vi hade filosofi på för lunch i stället för efter och vi skulle ha svenska nu efter lunchmen det blev hemplugg inför prov om olika litterära epoker. Renässansen, Upplysningen och Romantiken. Men vilket fall så på filosofin hade vi inte våran odenarie lärare heller utan en amerikan som bott i Sverige bara några månader. Så det blev ganska flummigt med svengelska, men det var kul. Mycket skratt och lite seriöst. Precis som det känns bäst när man är trött. För jo, trött är jag precis som alltid? eller nåt.
Borde kanske egentligen inte klaga, men varför ska jag göra annorlunda än alla andra svenskar?
Hur som haver ska min helg bestå av rollspel på fefo, skrivade av fanfiction och min bok (den till projektarbetet).
Såklart Idol på tv:n i kväll eftersom jag är hos pappa och sitter med laptopen i knät i soffan. 

Kram på er alla och ha en trevlig helg.  


Tips!

2009-10-07 @ 16:46:58
Hejsan!

Kom på att jag ska tipsa er om en grej jag hittade typ igår...
En hemsida till en av mina favorit författarens offeciela hemsida. 
Gåt och kolla Philippa Gregory hemsida. Den är jättebra, även om den är på engelska.

Hon har skrivit böcker som:
Den första hustrun (The Constant Princess)
Den andra syster Boleyn (The Other Boleyn Girl)
Arvet efter Anne Boleyn (The Boleyn Inheritance)
I drottningens närhet (The Queens Fool)
Jungfruns älskare (The Virgins Lover)
The Other Queen (Ingen svensk titel ännu)
The Wise Women (Ingen svenk titel ännu)

Med många många fler böcker.

Kram

Skola.:.

2009-10-07 @ 09:39:14
Idag, just nu är det skola.
Har litteratur och litterturvetenskap. Väldigt kul ämne faktiskt.
Eftersom jag gillar böcker och litteratur. Vi har haft en bra tid på oss att
läsa ut en bok och idag ska vi färdigställa en bokrecention på den och lämna in.
Fast läraren är inte här. Bra va? så vi har drama/samhälls läraren i stället.
Hon är jätte go faktiskt, så får ha henne två lektioner idag.
Nu på litteraturen och senare i eftermiddag på estetiskverksamhet;Drama.

När jag gick till bussen i morse så låg snön från igår kväll kvar på marken.
Tog kort på det med min kamera, finulig som jag är. Så jag kan lägga ut
bilder på snön när jag kommer hem i eftermiddag vid typ 16.
Känner mig faktiskt tröttis idag. Riktigt seg och opep på allt.
Vet egentligen inte varför, men ja så är det i alla fall.

Ska till pappa i morgon och stanna ända tills på söndag, sååå skönt!
Slapp, slapp och slappa lite till :D
Men jag misstänker att det blir en del pluggande också...
Aja, skriva kommer jag göra och blogga och jobba med min hemsida.
Det är bara det att det mesta känns slappt hemma hos pappa och de är skönt ibland.

Kram

Snöar det? Svar JA!

2009-10-06 @ 20:57:57
Nu föll vinterns första snö. Men den kan lika gärna vara borta i morgon.
Men kollar jag ut genom fönstret nu så är det vitt.
Snön ligger där, ganska vacker men kall.
Man får nästan rysningar... Vinter är verkligen här...

Det tog en stund innan jag insåg att de hade kommit snö.
"Snöar det?, Ja Malin, Inse vinter är här! OMG!"

Ja, så kan det gå en oktober kväll!
Stackars de på skolan som är på fjällvandring säger jag bara.
Det skippade fjället storulvån för att de snöa där och nu är de i Bräcke i 
stället, kanske snöar det där? Och de ska sova i tält i natt... Mysigt! Not! 

Kram 

Goddagen och AJ!

2009-10-06 @ 18:24:07

Hejsvejs alla glada.
Idag så följde jag inte med skolan på friluftsdagen.
Jag hade ont i ryggen igår och i morse när jag vaknade så jag sjukskrev mig.
Sen så har jag i stället, vilat och pluggat en massa hemma. Välbehövligt faktiskt.
Fixade en hel del till en förening jag är aktiv i, känds skönt att få det gjort.

Sen kom CSN kortet idag, så ska fixa det också.

Buy the way: Igår på posten kom en handelsbaken VISA kort till mig och jag fattade nada.
Så jag frågade mamma och hon sa att Handelsbaken ska sluta med MasterCard.
Så, jaha då har man VISA kort helt plötsligt. Aja, funkar ju lika bra så not a big deal.

Någon som läst någon kul bok på sista tiden????
Har nyligt läst ut Arvet efter Anne Boleyn som är en histiskroman av Philippa Gregory.
Grymt bra och läsvärld. Det är för övrgit hela hennes Tudor serie.

Kram

Boktips; Mördande hetta av Nora Roberts!

2009-10-04 @ 21:12:57




 Boken handlar om Reena Hale som kommer från en familj med italiensktursprung.
När hon var 11år var det någon som brände ner deras familjeresturang och de är något som kommer påverka henne livet ut. Många år senare jobbar Reena som brandutredare för brandkåren och har otur i kärlek.

Boken är bra skriven, lätt läst, roligt, inte alls långa kapitel och de är bra beskivet. Det är en underhållande, spännade och andfångande bok. Väligt läsvärld, även de som gillar när de riktigt bra sex scenerna i
 böcker/filmer blir inte besvikna.

Boken finns också på film och där används de engelska namnet på boken, Blue Smoke.

/ML


Tillbaka!

2009-10-04 @ 16:10:54

Hellå.
Nu är jag hemma igen. Har ju som sagt varit hos Stefan.
Det var kul, vi åt massa mat och onyttigheter. Det vill säga, tårta, kladdkaka och någon fruktsak i ugenen med chocklad på toppen. As gott allt sammans. Sen så hände de något lite roligt, en överaskning.
Vi fick ögon binldar på oss, eller ja vi tre tjejer som var där och så lädde killarna oss (de var två) till en plats ute. Vi gick upp och ner huller om buller och runt och ja, det var lite läsigt. Och när vi väl kom fram så skulle den andra killen, Stefans kompis Erik visa oss en grej. Han är nämligen typ, eldfakir eller vad det kallas och hade värsta eldshows framträdandet. As häftigt och jätte coolt. Så där missade alla som tyvärr inte kunde komma typ 6st personer, en bra häftig sak. Det korkaste va att ingen inte ens Stefan hade tänkt så långt att säga man skulle ha kamerna med sig. Så inga bilder blev tagna tyvärr, men shit, det var häftigt.

Super kul var det i alla fall^^

Nu har jag pluggat psykologi en stund sedan jag kom en och är typ klar. Ska bara läsa igenom det lite innan jag bestämer att det är färdigt. Nu ska jag nog fixa lite saker, ha det bra.

kram

Lördagsmorgon!

2009-10-03 @ 09:14:00

Hellå, fredagsmyset som var går, blev inte långvarit.
Ja, inte det hemma i alla fall. Jag tog bilen till Stefan i stället.
Vi kollade på Braveheart och den är bara SÅÅÅ bra.
Diggar Mel Gibbson och skottskakiltar, samt den skotska aksenten.
Hehehe... Mysigt var det i alla fall, och en super film.
Blev ganska sent, var hemma typ 10 i 1, men vi glömde bort tiden totalt
eftersom Stefan kidnappade min mobil... eller nåt...

Nu så ska jag duscha, hitta kläder till dagen, "kläder efter väder" ska de tydligen va
och det är frost över allt på gräset utanför huset och sen baka.
Ska baka en tårta och en kladdkaka att ta med mig.

Kram kram

Fredagsmys!

2009-10-02 @ 19:29:50

Hej på er.
Juts nu sitter jag i soffan hemma, min lillebror och mamma är också med.
Vi kollar på tv, nyheter för stunden, men sen blir det idol och vi smaskar på popcorn.
I natt har jag inte kunnat sova så bra, gick och la mig vid 22:30 och lyckades efter om och men att somna.
Sen vaknade jag och kollade på klockan och den var? 01:30... Jag suckade djupt, försökte somna men det gick  väldigt låååångsamt. Låg och tänkte på högvarv, var till och med tvungen att kliva upp och dricka vatten för att kunna försöka somna om igen... Sen så sov jag till typ 7 då väckarklockan ringde och det var dags att vakna.
Känt mig små trött hela dagen faktiskt.

Sen när skolan äntligen var över så träffade jag mamma.
Vi gick på löp och gå kleniken för att köpa gympaskor till mig.
Nu när jag ska börja träna och den är ganska fina. Sen kom min syster Maria också och vi till ica maxi.
Aldrig varit där innan, det var en STOR affär.... Hehhee xD
Typ som coop forum, fast då icas variant. Men, man ska väl alltid lära sig något nytt.


kram kram...

Tiden

2009-10-02 @ 17:19:48

Tiden läker sår
men man blir aldrig hel igen

Aldrig mer som förut, aldrig du och jag
men kanske du och någon, men inte jag.

Ensam är inte starkast, men ensam är jag fri
men friheten kostar, ett annorlunda pris

Priset är brutalt men inte så det syns
tankarna grubblar och hjärtat dunkar

Var vi en eller två?

Tiden lämmnar spår
osopade gator lika så

Man kan aldrig säga när
en vän lämnar än

kanske för en stund, kanske för alltid
drömmar dröms oftar än de blir sanna

Kanske tiden läker sår
men man blir aldrig hel igen



RSS 2.0