Oh, one more thing!

2011-11-26 @ 15:00:41
Juste kom på en grej till.
Jag var med i tidningen igår, fredagen den 25 november 2011, i Östran Småland.
Det är en tjej som intervjuat mig för kultur delen om mitt FanFiction författande.
Om alla mina Harry Potter relaterade historier och böcker jag skrivit.
Käns bra sjukt.
Sedan jag flyttade ner till Kalmar har jag varit med i Östran Småland 4 gånger, Barometern 1 gång, Dagens Nyheter (inklusive första sidan på kulturbilagan) 1 gång och radion 2 gånger. Jag börjar bli riktig lokal kändis, och nu ska jag flytta här ifrån. Vad ska de då skriva om???.
Länk till fanfic artikeln:
http://www.ostran.se/kultur_noeje/koll/hon_faar_ut_mer_av_det_goda_med_fanfictions

When your only hope is hope itself.

2011-11-26 @ 14:38:20
Hejsan på er.
Jag bloggar allt för dåligt åter igen.
Och jag ska ta tag i det så smånign om. Kankse när jag flyttat till Uppsala.
Och fått allt det färdigt. Då ska ni få följa med mig på en historisk resa.
Den här veckan har jag försökt att ta igenom plugg, men jag kan ju säga att jag inte direkt överansträngt mig.
med 3-4 timmars effektivt plugg på bibblan i torsdags, migrän igår = ingen plugg och idag sov jag till 12 vilket är ursäktat för en lördag, men jag har tenta på tisdag och inte speciellt mycket kunskap om förvaltningen och hur man organiserar politik som jag kanske borde. Den här kursen har varit jobbig, tråkig och väldigt oinspirerande. Jag hoppas att nästa kurs, och min sista i Kalmar ska bli mer intressant, Internationell Politik. Det går ju ändå att diskutera internationela relationer och politik där länder sammarbetar. Det måste ju ändå var roligare än denna tama, tråkiga och gråa förvaltning.
Tack och lov för att det blir mijöombyte och historia till våren. Det ska jag njuta av varje sekund hoppas jag. Då ska jag försöka blogg mer, om mer än bara små uppdateringar om hur allt är. Göra mer roligare saker, som någon dikt, någon novell kanske ? Eller varför inte ett debattinlägg?
/ML
En liten bild från när jag och syster Maria fikade på stan i Östersund,
dagen innan jag åkte tilbaka till Kalmar.



Yesterday is today and not tomorrow!

2011-11-19 @ 17:23:43
Heeelu!
Jag står ofrivilligt ganska still i mitt bloggande. Jag vill inte göra det, jag vill blogga, jag vill inspirera och skriva. Men det är inte så enkelt när man har dåliga rutiner för bloggandet och man inte vet i vilken ände man ska börja berätta. Vad ska man dela med dig av och inte? Vad ska man göra för att folk ska gilla det man skriver? Vad ska man göra för att få kommentarer? Böna och be? Nja, det är inte det jag vill göra, men jag vill gärna ha kommentarer då och då. Det gör att man vill fortsätta.
Det känns som om jag inte gör så jätte mycket intressant. Fast det är ju en tolknings fråga. Vissa kanske tycker att en kurs i förvaltning är jätte spännande. Det gör inte jag!
Men igår var jag och Annie på en tjej kväll på Monokrom och relived lite av Portkey, då det är samma lokaler. Det var en märklig känsla. Inget i livet kommer någonsin vara sig likt efter den erfarenheten av att arrangera och uppleva Portkey! Det var stort!
Som lite tröst av mitt tafatta bloggande under hösten så bjuder jag er på ett fint lite youtube klipp av en framtida stjärna!
Untill I see you again!

We'll unite so we can fight!

2011-11-17 @ 22:32:34
Hi there!
Tillbaka i Kalmar och Småland nu. Kylskåpet är påfylt, sängen är renbäddad,
tvätten är tvättad och jag har pluggat.
Sagta men säkert är jag tillbaka i vardagen och imorgon planerar jag för att gå, eller cykla till bibiloteket för att studera ännu mera noga. Det som gäller då är fokus och flyt. Fokus och flyt! Så kommer det nog gå bra.
Jag bloggade inte mycket från Jämtland då jag inte hade så stor tillgång till internet eller visste vad jag skulle skriva då jag kort sagt var upptagen med att umgås med familjen, vänner och fira min pappas 50 årsdag som också tro det eller ej, belv han och hans Annicas förlovningsdag, 11 11 11. Som present till pappa kidnappade jag och mina systrar honom, körde runt och runt, huller om buller i Östersund, men han lyckades ändå hålla koll på vart vi var. Sedan bjöd vi honom på middag på SirWinston tillsammans med respektive. Det var mycket trevligt. Så grattis ännu en gång pappi <3.
Jag gjorde ett lite bus också när jag var där upp.
En liten tatuering xD STOLT!
See ya soon!

When things a happening.

2011-11-09 @ 21:18:25
OH! Det är så skönt att vara hemma.
Det har gått en bra lång tid nu när jag varit hemma hos min mamma igen från Kramfors och jag har hunnit med att träffa vänner, skrivande och pluggande. Även om det vissta stunder varit svårt att fokusera på pluggandet och verkligen lära mig något, men jag ger det ett försök.
Jag har idag varit hos tandhygenisten, träffat en kompis, shoppat på stan med storasyster Maria och firat farfar som fyller år idag!
GRATTIS FARFAR!!!!
Och så träffade jag, hemma hos farfar och farmor, pappa för första gången sedan jag kom hem. Det var kul och trevligt, jag saknar honom! Nu kommer vi ses flera gånger till innan jag åker tillbaka till Kalmar.
Nu har jag skrivit lite för http://svenskahpfans.blogspot.com
:D

Back in Kramfors!

2011-11-04 @ 16:27:35
Ja, 6 dagar sedan sista uppdateringen.
Nu har jag varit några dagaer i Jämtland hos familjen, haft hyss för mig på stan med äldsta syster (som fyller år idag, GRATTIS!!!) och haft HP film maraton med men lillebror. Awesome som sagt!
Nu är jag hemma hos min kära vän Marielle i Kramfors igen. Vi konstaterade att det nog var två år sedan jag var här sist. Alldeles för länge sedan. Självklart har vi träffats, men Marre har åkt till mig. Nu var det därför minst sagt min tur att ta mig till henne.
Nu ska vi göra som på den gamla goda tiden, SKRIVA, SKRIVA, SKRIVA! Hela helgen långt!
Ska bli awesome!
:D

RSS 2.0