If nothing ells, this is worth going home for!

2011-04-24 @ 19:54:04








"Underneath your clothes there is an endless story!"

37 hours and a few more to go!

2011-04-20 @ 20:09:34
Hej hopp!
Nu har jag varit i Jämtland i ungefär 37 timmar, and so far great!
Jag har hunnit med att träffa alla utav betydelse, dock inte mormor, men henne träffar
jag imorgon, då jag, lillebror, mamma och hennes man åker till Strömsund.

Nu sitter jag i soffan hemma hos pappa och chillar till bra musik. Har nyss ätit pölsa, tillsammas med syster M och hennes fästman. Som jag längtat efter den maten! Satt riktigt fint. Har blivit bjuden på kaffe av farmor, fikat med the one and only Alex på törners som traditionen följer (latte och kladdkaka) så var det otroligt trevligt. Ibland inser man inte hur mycket man behöver någon för en man blir "återförenade" efter en lång tid utan varandra. Ett liv utan Alex är ett halvt liv... Ja, nästan i alla fall!

Träffade Ronjiiiissss med! Underbara tös! Hon är livet och lusten i Östersund må jag säga. Vilken kvinna!
Jag skulle vara helt lost utan hennes råd ibland och hennes raka och helt seriösa kommentarer över hur mesig man kan vara ibland och att man bara ska KÖRA !!! Vad har man att förlora? Och är man med Ronja är skrattet aldrig långt borta, vilket är skönt! Även på telefon kan man räkna med apgarv innan konversationen är över. Hon gör vardagen något lättare! Saknar henne! Och jag vet att så länge jag finns där för henne, så finns hon där för mig, vad som än händer, i alla väder! 

Att "återförenas" både med lillebror och med farfar är som att komma hem till himlen! Det är så skönt, och underbart! Att få krama dem igen, små prata med dem. Dricka kaffe med farfar, spela tv-spel med lillebror! It's what's makes me happy! Små stunder man ibland tar för givet, men nu värderar högt för man gör det så sällan, hur mycket man än vill så kan man inte, för det ligger en 12 timmars tågresa ivägen för en enda kopp kaffe... Det är rätt sjukt... men det är verklighet jag satt mig själv i och får acceptera. 

Men är det inte värt att åka 12 timmar på en tåg för att få njuta av sin familjs närvaro?
Jao, det är detg gånger tusen, men tiden är ändå en brist vara, så även pengarna det kostar. Så varje gång man kommer hem nu vill man göra det mesta av det. 

Yo!  

The Bus Don't Go To Hogwarts!

2011-04-18 @ 11:24:30
Älskar att åka tåg och ikväll så sitter jag på tåget hem till lillebror!
Ska bli super mysigt att fira påsken med familjen, det känns verkligen bra att jag bokade biljetterna hem.
Jag behöver det tror jag. Eller jag vill! Flera ur famijen har ju hälsat på mig, både i feburari och mars, men inte lillebror, farfar eller pappa för exempel och jag saknade dem. Jag saknar alla och mina goda vänner. Lite tråkigt att jag kommer missa lillebrors fördelsdag och kusin vitamins student eftersom jag inte åker hem i maj... Eller det vet jag inte, det kan hända det blir en sista minuten upp i maj med, men det verkar svårt att hinna med eftersom jag ska ha semenarium om B-uppsatsen den veckan.

Men nu när jag kommer hem ska jag träffa familj, plugga lite och så ska jag ha det väldigt bra helt enkelt!
Hoppas jag. Sen börjar den intensiva uppfarten mot Harry Potter konventet Portkey och studierna. Det kommer bli höjdare allt ihopa, de kan jag lova! Men intensivt!

Jag hoppas SJ-tågen inte är föresnade och så, fast om de är det så for jag ju sova lite längre kanske... Men ja... Jag vill hem nu, känner mig full av förväntan faktiskt.

Ha det gott ^^

Don't worrie, be happy!

2011-04-13 @ 18:12:59

Jag bestämde mig för att sluta oroa mig och noja mig över hur vida jag ska ta mig hem till Östersund eller inte innan sommarens alla bravader så. Jag bokade helt enkelt en resan hem till Jamtland redan på tisdag. Åker hem och firar påsk så var det ett problem mindre ur världen.

och så här glad blir man då!



Helt ärligt, även om bilden inte togs idag såå kändes det precis som så där när jag tyckte på betala på Sj's hemsida! Svenska Järnvägar ta mig hem!!!

En nyrare bild kan jag också bjuda på eftersom jag är så förälskad i min lugg ^^


Tack för egobosten!
Nu ska jag hoppa ner i sängen och läsa Harry Potter and the Goblet of Fire, såklat för skolan! Plugga ska man 708 timmar om dynget, jajjajmeeeen! (Ärligt, jag läser HP boken för skolan, *valfri skönlitterärbok som godkänds av ansvarig lärare). Så det så!

Puss på en stund, ses i Östersund!

On the lose!

2011-04-11 @ 09:21:27

I'll take care of you! :)

2011-04-10 @ 11:37:04

Solen skiner utanför, det är vår i Kalmar!
Det är mysigt, har ju till och med redan hunnit gerilla flera gånger.
Igår lördag så var det tvätta, städa och göra iordning saker inför kvällens Portkey Crew skypemöte.
Kollade på film också, "Inte utan min dotter" och det var en verkligt bra film.

Det var mydigt att vakna upp i sängen och ligga kvar en extra stund idag. Jätte skönt. Men på något sätt känns det nu lite kyligt om mina axlar... Det är ju inte kallt i min lägenhet, men men...

Lite fil med kanel och farfar per te blev det till fruksot, jammmie!!!
Fast teet har hunnit blivit kallt, not to nice!


Jag har bestämt mig att jag ska vara ESN fadder till en utbytesstudent till hösten och nu har jag mejlat att jag även är intresserad av att vara fadder under nollningveckan i Augusti. Kul kul !
Kommer bli jätte spännade, det är så många i min klass som vill vara faddrar för meskalin och INK så det är lika bra att de får vara det i stället, jag kan gott vara för utbytestudenterna istället :P... Win-Win liksom!

Hare gött !!!!

BBQ and the intercultural experience!

2011-04-06 @ 14:40:37
Hej på er alla sammen!

I fredags invigdes våren med BBQ hos Mirivim med hennes polare från Norrköping!
Det var fet awesome! Hängde med dem nästan hela helgen och de hjälpte mig när jag åkte till IKEA och de
hjälpte mig bygga ihop både bokhyllan och byrån sedan! Det var riktigt hyggligt av dem må säga, inget jag förväntat mig andra dagen man känner någon! Höj höj i krösamoen alltså! Norrköpingar är rätt goa männiksor och riktigt snälla!

Vi är i full fart med våran nästa sista kurs, år 1 på universitetet, det är Interkulturell kommunikation och sedan blire bara B-uppsats så är vi färdig sedan med år 1. Vi hade en gäst föreläsare idag som flyttat från Pakistan till Sverige och han hade en hel del intressant erfarenheter av att komma till Sverige. Han fick värdera om mycket av det han hade vetat och trott innan. Han hade läst om europa, men europa var inte som han hade lärt sig att det skulle vara.


Senare idag ska de grillas igen, men ett större gäng från klassen, kommer bli kul tror jag, gott om inte annat!

Köpt cykel korg idag, kände som om jag behövde en! Nu när jag cyklar så mycket!

Hare bra, så skriver jag mer en annan dag.

Nu bjuder jag på en bild!


PS: när jag tog kortet och sedan tittade på det, då in såg jag att jag spilt bea! xD

GAAAH! Jag blir så ARG! Lesbisktjej nedslagen, vägras skadestånd!

2011-04-02 @ 09:23:39

Vad är det för samhälle vi lever i? Jag blir faktiskt förbannad!

Aftonbaldet rapportera om att lesbiska Sofie blivit misshandlad då hon kysst sin flickvän på perrongen vid
tunnelbanan. I tingsrätten så slår domaren fast att ja, Sofia ska få skadestånd. Men försäkringsbolaget Länsförsäkringar vägrar betala ut pengarna "hon får skylla sig själv" what the fuck liksom?

Ingen har väl rätt att slå ner någon bara för att den personen kyssen sin flickvän, det är ju sjukt?
Men länsförsäkringar hävadar att en lebbkyss kan vara provoserande. Hur diskriminerande är inte det här?
Det är precis som att poliser alltid frågar hur flickan var klädd när hon belv våldtagen, hade hon känder som kan anse för "vågade" så har hon provoserat fram våldtäckten och får skylla sig själv...

Vad är det för fel att bara hålla sig till lagarna?
Är det fel att dömma alla opartiskt och olika? Varje fall är unikt?
Men bara för att du har en annan sexuellläggning ska du väl inte särbehandlads i försäkrings och rätts ärenden?

Först efter stora protester så får Sofia sitt skadestånd, som hon förtjänar. Men det käns ändå sjukt och onödigt?
Varför inte bara ge dem så fort domstollen bestämt att hon ska få det?

Läs artikeln själva...
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12818091.ab


Jag tycker alla ska behandlas opartiskt och inviduellt från fall till fall. Men att saker som bakgrund, sexuellläggning eller ekonomi ska inte påverkar beslutet i en domstol eller försäkringsärenden. Det är väl inte fel?


Arg!

RSS 2.0