Farfar, när jag blir stor ska jag lära mig att leva...

2011-07-31 @ 16:27:08

Kära farfar!

När jag blir stor ska jag lära mig att leva med saknad
När jag blir stor ska jag lära mig att leva med vishet
När jag blir stor ska jag lära mig att leva med kärlek
När jag blir stor ska jag lära mig att leva med någon
När jag blir stor ska jag lära mig att leva med att det är OKEJ!
När jag blir stor ska jag lära mig att leva med poesi
När jag blir stor ska jag lära mig att leva med att det inte går som jag vill, jämt!
När jag blir stor ska jag lära mig att leva med att det kör ihop sig ibland
När jag blir stor ska jag lära mig att leva med mera skratt än tårar
När jag blir stor ska jag lära mig att leva med mitt förflutna
När jag blir stor ska jag lära mig att leva med minnen av det som är underbart
När jag blir stor ska jag lära mig att leva med något som kan likna din filosofi
När jag blir stor ska jag lära mig att leva med mina val
När jag blir stor ska jag lära mig att leva med min dröm
När jag blir stor ska jag lära mig att leva med mig själv
När jag blir stor ska jag lära mig att leva med saknad

Farfar, vi ses snart ! 3 veckor kvar !

Ny header!

2011-07-30 @ 18:39:00






Sådära! Sa ju att jag skulle komma med en ny header!

:D :D :D


Lite hjärntömning...

2011-07-29 @ 21:31:48
Hellloo.

Jag skulle behöva tömma min hjärna lite.
Har så mycket tankar och ändå kan jag inte få ord till någon av dem. Eller jo, men de är så många att de blir rörigt. Ibland vet man och ibland så vet man inte, easy? Nope!
Inte precis.

Den här veckan har jag jobbar 7-15 i fyra dar, sen var jag ledig idag, sov till typ 13, sen ringde Annie och sen ja så gick hela dagen åt pipan. Nej inte alls, men allt käns smått tokigt. Inte som jag tänkt mig. Hade tänk plugga massor idag och förvisso fick jag en del plugg på Harry Potter kursen gjord, men inte alls så mycket som jag hade tänkt. Min hjärna är trött och kan inte riktigt fokusera på plugg. Kan inte egentligen nästan inte riktigt fokusera alls. Sen ska jag jobba 7-15 lördag, söndag med och ja, så upp vid kvart i 6 i morgon bitte. Mysigt! Inte alls, för det känns på kroppen att jag är trött. Tacksam för att jag har jobb och får pengar, visst. Men 6 dagars vecka är inte kul. Har en om två veckor med, fast då är jag ledig efter tre dagar och inte fyra, ledig en och sen jobbar tre till. Det blir intensivt.

Men nästa vecka, efter söndag. Så är jag ledig måndag, och sen jobbar jag tisdag, onsdag och torsdag. Ledig hela helgen. Ska bli riktigt skönt, ska försöka hitta på något kul och PLUGGA! Kurs tiden går ut snart och jag måste hinna klart. Hoppas jag gör det, annars blir det lite jobbigt... Men det ska lösa sig det med. 

Hej hopp! Ville bara tömma ut mig lite...  

Harry Potter for those who dosen't read... ^-^

2011-07-26 @ 19:20:51




Nu kan du också hänga med! ^^

Dags att visa hur det egentligen går till när man skapar magi!

2011-07-24 @ 15:36:05





Nöjdare än nöjdast med Slytherins banderoll ^^




Tejp och mallar, detta ska göras ordentligt!!! ^^



Prova Quidditch målstoplarna också!



Passade på att ta en tur på kvasten när vi ändå var i farten :D.




Skapa husalfs-kostym till Marre! Mycket viktigt med maskeradkostymerna!



Står borden i ordning nu? Du, du och du pyntar NU! Har Slytherin de bästa borden? Kommer deltagare snart? PANIK!!!!!




Så där, nu blire bra!!!



Vad tror du Åke, blir Slytherins hörna bra så här???


Massa förberedelser inför konventet Portkey!
Snart kommer bilder från själva konventet. Men vad glada åt dessa en stund!

Kram Kram.
Don'tForgetToBeAwesome!


As if it would ever end!

2011-07-19 @ 22:48:50

Hej på er.

Jag vill nu säga hej igen efter en veckas frånvaro. Vilket inte är ovanligt egentligen. Sist ni hörde av mig var jag på väg till Växjö för midnatts permiären av Harry Potter and the Deathly Hallows part II. Det var en upplevelse i sig, måste jag säga. Annie och jag köpte blijetter till tåget ca 4 minuter innan de skulle avgå. Väldigt lyckat! Vi hann med och det var huvudsaken. På tåget till Växjö snackade vi och lyssnade på Wizard Rock. Det dröjde inte länge innan vi satt och sjung så säkert nästan hela tåg vagnen hörde. "WE GONNA GET BACK TO HOGWARTS, WE GONNA GET BACK TO SCHOOOOOOOOOOOL!" eller varför inte "LUNA, I WANNA TAKE YOU TO THE MOON" eller "I NEED HARRY POTTER AS A GRINDYLOGE NEEDS WATER.... ACCIO DEATHLY HALLOWS". När vi åkte där så döpte vi min igelkottgosedjur till Silvertagg. Han är min patronus och han är den bortglömde marodören. När vi kom fram möttes vi av Mimmi och Eskil. Men ganska snabbs skildes vi för att Eskil skulle jobba färdigt och Annie och jag skulle hitta till vandrarhemmet. Vi hade när vi bokat kollat på en karta, men någon karta hade vi inte med oss. Så vi gick åt det hållet vi trodde. Sen ringde Annie sin syster och bad henne ge oss vägbeskriving. Samtidigt ringde jag min mamma efter vägbeskrivning. Efter många om och men, långa omvägar hittade vi tillslut till vandrarhemmet, Växjö City, som inte alls låg i City, men ändå. När vi sedan skulle gå tillbaka ner på stan insåg vi hur fel vi gått. Vi har gått runt hela staden i stället för till vänster och sedan svänga höger upp!

När vi kommit ner till biografen hämtade vi ut biljetterna till midnattsvisningen och vi blev helt skuttiga. Vi skuttade och skuttade och tog fanbilder med biljetterna och sedan med alla poster affischer som fanns. Jag har en fanbild med Snape. Fast det var Annie som tog bilder med hennes kamera så jag får visa bilder sedan. Efter det gick vi till McDonlads för att äta mat och där träffade vi Mimmi och Eskil igen. Sedan gick vi tillbaka till bion för att se förvisningen av Harry Potter and the Deathly Hallows part I. Den var bra och vi njöt av stunden. Sedan gick vi på toaletten och sedna tillbaka in på bion, köpte en stor popcorn av en tjej i John Lenon glasögon (de trodde säkert de var Harry glasögon) och ditmålat ärr i pannan så var det dags för midnattpremiären. Spända satt vi oss ned och såg!

Det var en upplevelse till duga, jag kunde inte ens äta upp alla popcorn. Hade nästan hälften kvar! Det händer bara inte. Men man kände inte för att äta större delen av filmen och man blev ganska fokuserad. Visa scener var väldigt bra och gripande. Andra var inte riktigt lika bra men funkade. Filmen var 2 timmar och 10 minuter lång, den hade gärna kunna varit 10 minuter längre om de fixat till några scener som jag anser behövde vara längre och scener som inte var med, fast fanns i boken. I övrigt har filmteamet gjort ett bra jobb. Vissa stunder ville till och med jag gråta, det händer inte ofta.

När filmen var klar gick Annie och jag tillbaka till vandrarhemmet, pratade och diskuterade en stund innan vi somnade. När vi klev upp städade vi i ordning och gick. Vi tog oss ner på stan, köpte frukost på Coop Konsum och gick till tåget. Vi köpte även här biljetter i sista minuten, så vi nästan inte trodde vi skulle hinna, men hann gjode vi. På tåget hem sjung vi inget förutom på slutet. Vi var så trötta, nästan appatiska där vi satt på våra säten.

Sen i lördags gick vi en gång till på filmen, fast i Kalmar och då kunde jag äta upp popcornen. ^^.


Så det var en kort resume av äventyren runt midnattpremiären och Deathly Hallows part II.
Bilder kommer senare. Och jag ville inte spoila någon om vad som händer. Se filmen och läs boken! ^^

Man blir lite ledsen när det står "It all ends here" på alla bio affischer när det är en ren lögn. Filmen slutar jag, men böcker slutade för 4 år sedan och fandomen och Harry Potter kommer leva vidare för alltid i våra hjärtan.

/ML

IT WILL BE EPIC! Magic is might tonight!

2011-07-12 @ 16:23:50



Om några minuter ska jag gå till bussen och åka till Växjö. Idag är det midnattspremiär.
Idag är det Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 på bio i 3D.
Detta ska göra tillsammans med massa underbara nördar och såklart är slipsen på och även trollstaven ska med!
Jag har laddat upp med pengar och lökringar! Popcorn köps på plats.



Har sedan jag kom hem från jobbet lyssnat på Wizard Rock och dansat runt medan jag gjort mig i ordning. Jag har även sjungit falsk och förjävligt inte bara i duschen!
Det kommer bli grymt och sorligt, men framför allt MAGISKT !



Alla säger att det är slut nu... Ja, det är inget mer att vänta på, förutom kanske Pottermore då, men ingen film och ingen bok. Men vi har varandra och det är tillräckligt. Harry Potter har förenat människor över hela världen och från alla möjliga utgångslägen. Men vi är enade, magin dör inte i natt. Vi gråter och vi sörjer, precis som när boken var slut...

BUT IT'S NOT OVER YET!!! <3


Shape it up the magicroad!

2011-07-09 @ 20:45:30

Hej på er alla läsare!
Jag vet att jag är en dålig bloggare, men nu den här veckan som varit och den innan så har jag varit SJUKT upptagen med slutplanering och genomförande att Harry Potter konventet Portkey! Men nu är det över, lillebror har åkt hem för ett par dagar sedan, jag har jobbat två dagar på mitt sommarjobb och nu sitter jag och har delvis utvärderat konventet. För övrigt var konventet helt episkt och mer lyckats än vad vi vågats hoppas på! Det fanns inte mycket som gick fel och det som gick lite halv tokigt löste sig fint ändå! Och det var så entusiastiska deltagare som gjorde det ännu mer episkt !

Sommaren är i fullblom och jag har spilt glass på min gröns sköna klänning! Aj, aj, aj alltså!

Jag lovar att jag ska skärpa upp bloggningen lite och att jag ska komma med en ny header och annat små kul snart! Men först ska jag plugga lite på siommar kursen, jobba lite mer och gå på midnattspremiären av Harry Potter and the Deathly Hallows part II. Tåg till Växjö, träffa nördiga vänner, se part I, se part II och sen sätta sig på vandrarhemmet och snacka hela natten!!!!! <3

Kommer bli grymt underbart!

Vill bara säga som J.K. Rowling sa vid sitt tal precis innan galapremiären i London.
"Hogwarts will always be there to welcome you home!" - J.K. Rowling. Och det ska jag ta på orden!
Jag kommer alltid återvända till Hogwarts genom både böckerna, filmerna och fandomen.

People say it's the end, I say it has only started !!!
Vi fans kommer aldrig att glömma det Joanne har skapat och delat med sig av till oss.
Vi kommer hålla oss kvar, återuppleva det och sprida det vidare till generation efter generation.
Harry Potter är något som ALDRIG någonsin kommer sluta eller dö... Vi kommer hålla det levande för alltid
genom våra hjärtan!

Peace out!
And go make the world more magical!


RSS 2.0