Och nyheten för i år, OVERHEAD!

2011-08-31 @ 12:19:35
SERIÖST !!!
Detta blir en prövning värre än de jag varit med om tidigare.
Jag kommer ha en lärare som, pratar som han i Haik ni vet barnprogrammet vi alla saknar
och han använder sig inte av powerpoint utan några konstiga hemma snickarde overhead-bilder.
Hej 90-talet ! WHAT liksom! Man hänger inte riktigt med när han pratar och såå har man inte ens powerpoints
att läsa och skriva av.
Jaja, det ska nog ordna sig, men det känns lite, wierd!

Let me present McPince!

2011-08-30 @ 12:07:08
Nu har jag min nya dator. Det är en MacBook Pro. Jag är väldigt njöd än så länge. Även om jag inte riktigt förstår allt, till hundra procent än. Men det kommer nog, mer och mer för varje stund jag sitter med den. Jag tycker om tangentbordet och knapparna, det är nice att skriva på. Ända problem är när jag ska ta fram "@" och där Alt Gr knappen brukar sitta sitter en Cmd knapp och man ska trycka på alt knappen istället. Men det är väl sådant du vänjer dig vid antar jag.
Nu börjar allt, alla räkningar är betalada.
Nu är det bara att "stor" handla mat som gäller, men det blir nog bra det också.
Jag kanske lägger ut en bild på min skönhet senare, men jag ska ha med mig henne på föreläsningen imorgon. Nu börjar universitetet igen!
<3

Time to go in on the heavy stuff.

2011-08-29 @ 15:50:49

På onsdag den 31 augusti börjar jag år två på min tre åriga utbildning.
Det är dags för Stadsvetenskap I, 30hp (1 termins heltidstudier) bestående av 4 delkurser på vardera 7,5hp (5 veckor heltidsstudier). Första delkursen vi börjar med är Svensk och jämförande politik, sen ska vi även läsa Internationell politik, förvaltning och Politiska idéer (som jag tror handlar om olika politiska ideologier). Hur som heslt så är det dags att ta reda på hur regeringen och stadsväsendet egentligen fungerar. Hur man jobbar på komuner, landsting och ja, formaliteterna bakom politken helt enkelt.

För det kan ju alltid vara bra att kunna! *Host*
Jo, men ärligt det är klart att det kan. I alla fall om man hamnar på en offentlig förvaltning eller myndighet i framtida arbeten.


Jag brukar ju halvt skämta om att jag pluggar International Magical Co-operation för att jobba på  den avdelningen på Ministry of Magic när jag är färdig. Hehehe, så nu äre dags att lära sig hur ministeriet fungerar egentligen. Eller något!


:D


Time is time but it does go to quick!

2011-08-24 @ 17:24:50
Hejsan!
Nu är jag tillbaka i Kalmar efter 5 ganska häcktigska dagar i Jämtland.
Träffade pappas flickvän för första gången och assisterade dem när de skulle flytta ihop.
Ibland går allt väldigt fort, men hon var trevligt och det är ju alltid kul. :)

Sedan var det just det här med att hinna träffa ALLA man ska träffa.
Det är lite jobbigt. Det ända jag känner att jag inte riktigt han med den här gången heller var min
kära faster. Vi träffades en snabbis på stan och vi träffades i pappas flyttkaos, men sen hann vi inte mycket mer.
Det var tråkigt och det känns dumt, men sådant är livet. Jag får bättra mig och träffa henne när jag åker upp inför pappas 50års dag i november.

Det känns som om det är väldigt mycket som ska hinnas med hela tiden och det är ganska, eh. Stressande. Men det ordnar sig alltid, som pappa säger. Bara man gör en sak i taget. Och det lyckas man ju alltid bra med, eller inte.

Jag fick i alla fall äta surströmming och dricka kaffe med mina kära farföräldar och träffa pappas flickvän, det kändes som det viktigaste i alla fall. Sen så lillebror, mamma och syster Maria också jätte viktigt och hanns med det också.

Sista kvällen var jag hemma hos Maria, åt tackos och bakade kladdkaka. Det var mums!

Ha det gått!
Och jag ska skriva mer snart.

Phoenix

2011-08-10 @ 22:04:10





Är det inte så att så fort du avslutat något så vill du börja på något nytt?
Är det inte så att när du väl smakat på det vill du bara ha med?
Är det inte så att när du gjort en galen sak blir ideerna för nästa bara galnare?

Imorgon har jag, Annie och Mimmi ett viktigt möte för en ny galen idée nu när Portkey är över behöver
vi något nytt att stimulera oss med. Men vi kommer inte gå ut med specielt mycket information förens allt, eller det huvudfaktorerna för att ska gå i lås är färdigt. Men i Januari 2012 kommer Phoenix 2012 att infinna sig i Kalmar och det kommer bli gala, det kommer bli bal och det kommer bli Harry Potter!

Once you going down, you are never going back!


I want to reach out to you, before your lost forever.

2011-08-07 @ 12:13:54



Midsommar, det var fint!


Det händer ganska mycket just nu. Är på sluttampen på sommarkursen jag läser, Harry Potter - och hans världar. Jag jobbar på massor, jag ska snart åka hem till Östersund på en lång helg. Jag planerar nya inköp av dator och mobiltelefon, för det behövs!!!. Jag funderar lite över livet i sig själv.

Jag ser fram emot hösten nu, normal vardag. Har varit så mycket stress den här sommaren att man nästan inte hunnit njuta alls. Det känns lite si-så-där. Men vissa dagar är softa. Andra är mega stressiga. Hösten kommer föra med sig massa roliga evenemang också, Wizardrock i Göteborg, eventuellt en sväng till Paris om jag får som jag vill, ska hem till Östersund med och så ja, masssor!!!

I fredags kväll såå åkte jag och Annie till Mimmi i Orskarshamn. Det var trevligt och vi började planera för nya Harry Potter Awesomeness saker. Kommer bli grymt om det går i lås som vi/jag tänker oss/mig det.

Men nu ska jag kila ^^


RSS 2.0